Over ons

Reeds 25 jaar werd Scholten Verlichting opgericht als merk onafhankelijk lichtadviesbureau.
In deze twee decennia is Scholten gegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van lichtadvies. Voor stijlvolle en bijzondere projecten, met een hoge kwaliteitsbeleving. Partner voor installateurs, (binnenhuis)architecten, projectinrichters en particulieren.

Het bureau is gevestigd in een prachtig modern vormgegeven pand in Ede, gelegen in het hart van Nederland.

Ons team

Ons team bestaat uit drie ervaren lichtadviseurs die liefde voor design en techniek combineren.  Ieder heeft zijn eigen specialisme. Maar samen houden zij van resultaat, tot in de kleinste details. “Perfect” is het mooiste compliment wat we iedere dag graag horen. En daar doen we alles voor.

Wij stellen u graag voor aan:


Kees Scholten
Oprichter en lichtarchitect

Oprichter van Scholten Verlichting. Ruim twintig jaar geleden gestart met Scholten Verlichting. Als voormalig adviseur van elektrotechnische installaties, voorzag hij menig organisatie van gedegen advies. Op deze wijze is de organisatie gegroeid tot wat het nu is.

René van de Giessen
Mede-eigenaar en lichtarchitect

Achtergrond HTS elektronica en sinds enkele jaren mede-eigenaar van Scholten Verlichting. René is de man van details en goed in vertalen van het idee naar praktisch ontwerp in Autocad tekeningen en lichtberekeningen. Hij luistert nauwgezet naar de klant, voegt kalmte en creativiteit toe in projecten.

Neem contact met ons op

Lichtplan laten maken