Onze merken

“Verlichting is subjectief. Het moet goed voelen”.

Onze lichtarmaturen

Scholten Verlichting staat voor onafhankelijk lichtadvies. We zijn merkonafhankelijk. In onze lichtplannen maken we gebruik van alle op de markt beschikbare topmerken armaturen en componenten. Dat zijn er zo’n 300 tot 400.

Dankzij dit enorme assortiment armaturen leveren we verlichting op maat. Voor elke ruimte en iedere toepassing bedenken we de meest ideale oplossing en vinden we het beste lichtarmatuur. We kijken altijd naar de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Wij adviseren, u bepaalt

Verlichting is meer dan ons werk, het is onze passie. Onze lichtarchitecten volgen nieuwe trends en ontwikkelingen op de voet. Daardoor signaleren we de nieuwste technieken, materialen en vormgeving altijd direct. En nemen dit mee in ons verlichtingsadvies.

Wij denken graag met u mee. Wij adviseren u over het juiste lichteffect, energiebesparing en de ideale toepassing. Maar u staat aan het roer. U beslist altijd zelf over de vormen en de uiteindelijke verlichting.

Levende armaturen encyclopedie

Onze klanten en partners noemen ons ook wel eens de ‘levende armaturen encyclopedie’. In ons kantoor staat een boekenkast vol boeken met uiteenlopende merken lichtarmaturen. Van exclusieve verlichting tot design armaturen, van Nederlands ontwerp tot Italiaans ontwerp. Iedere lamp uit deze boeken kennen we.

Wij gaan graag op zoek naar dat ene unieke stuk dat uw interieur, winkel of kantoorpand die bijzondere touch geeft.

Wij adviseren u graag over een professioneel lichtplan. In dit advies laten wij ook zien welke armaturen wij u adviseren. U hoeft zelf geen boeken, catalogi of websites door te spitten. Schakel Scholten Verlichting in, de ‘levende armaturen encyclopedie’.

Onze merken


Lichtplan laten maken

Maak een afspraak