Lichtplan

“Met licht kun je accenten leggen waar een accent nodig is. Zodat bepaalde items in een ontwerp of van de architectuur nog beter tot zijn recht komen”. 

Professioneel lichtplan op maat laten maken

De basis van ieder project is het maken van een lichtadvies op maat. Alles draait om de wensen van de klant. Wij verdiepen ons graag in uw situatie en stellen de juiste vragen. Net zo lang totdat we een helder beeld hebben van uw wensen. Daarmee maken we een lichtplan op maat met oog voor design én techniek.

Functionaliteit, sfeer, materialen en energievriendelijkheid

Gezamenlijk kijken we als eerste naar de functie en vorm van een ruimte. Verlichting zorgt ervoor dat een ruimte op een bepaalde manier ervaren wordt én beïnvloed de gebruiksmogelijkheden. Een werkomgeving heeft bijvoorbeeld een meer activerend ontwerp nodig, terwijl verlichting voor een restaurant juist om intimiteit vraagt.

Naast functionaliteit zijn natuurlijk ook sfeer, toe te passen materialen en energievriendelijkheid belangrijke factoren. Al deze elementen nemen wij mee in het verlichtingsplan en laten ze naadloos op elkaar aansluiten. Met als doel een prettige en aantrekkelijke ruimte te creëren.

Licht ondersteunt de activiteiten, accentueert de architectuur, laat een ruimte leven en creëert een veilig gevoel. Daarbij draagt licht bij aan het welzijn van mensen.

Vroegtijdig inschakelen binnen project

Het is belangrijk Scholten Verlichting al bij de start van uw nieuwbouw-, renovatie- of transformatieproject al in te schakelen. Zijn er eventuele technische aanpassingen nodig, dan kunnen deze direct in het project verwerkt en weggewerkt worden.

Alle topmerken armaturen

Het lichtplan vullen wij in met armaturen die de gewenste lichtsferen creëren. Wij maken gebruik van alle op de markt beschikbare topmerken armaturen en componenten. Voor elke ruimte en iedere toepassing bedenken we de meest ideale oplossing en vinden we het beste lichtarmatuur.

Partner voor installateurs

Scholten Verlichting werkt veel samen met installateurs, (binnenhuis)architecten, projectinrichters en tuinontwerpers. Vanzelfsprekend kunnen wij een lichtplan ontwerpen in samenwerking met deze partijen.

Lichtplan laten maken?

Wij stellen een lichtadvies voor u op dat rekening houdt met uw smaak, architectuur, interieur, (technische) voorwaarden en budget. Heeft u interesse in het laten maken van professioneel verlichtingsadvies op maat? Neem dan contact op met de lichtarchitecten van Scholten Verlichting.

Vraag advies op maat